Historik

3 Responses to Historik

 1. Joergen Salomonsson says:

  hej nybliven vindö 40 ägare så din sida var ett fynd..
  har du nån dokumentation som du kan dela med dig av? jag har ingenting på själva båten . jag fick med en pärm men det var bara på utrustning..
  vart köpte du 8 plyfan? pris? jag har samma problem i sittbrunnen . har du provat att betsa vanlig plyfa? skiljer det förmycket på utseende,

  • Christofer says:

   Hej Jörgen,

   Grattis till båtköpet, så kul! Vilken sorts dokumentation syftar du på? Jag fick nog inte med något på själva båten då jag köpte min för snart 11 år sedan. Jag fick i likhet med dig en pärm fylld med uppgifter på sånt som uppdaterats genom åren, kyl, rulle mm. På nätet har jag annars hittat en sorts försäljningsbroschyr på tyska från 70-talet, men i övrigt inget. Plyfan vill jag minnas kostade drygt 2000:-, på Båtaccenten (ca. 2400×1200 tror jag). Att betsa den borde inte vara något problem tycker jag, tänkte du också lacka över?

   Mvh,

   Christofer

   • Jörgen Salomonsson says:

    Ja jag tror det blir bäst med lack på lodräta ytorna..jag har inte gjort nåt än. håller på med ett bygge så orken räcker inte..får se vad det blir,kanske egentillverkad limträ i kärnfura? ser det inte bra ut kan man alltid fanera över?
    jag har en gängad öppning i bakkant på kölen vad är det? ska den vara pluggad? trodde först det var avtappning från vattentank eller kölsvinet men det fanns vatten i båda trots att hålet inte var pluggat..
    finns det några kända svagheter jag borde kolla/åtgärda medan jag har båten hemma? 13 mil till hamnen så…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *